Uitreiking Jeugdlintjes

Een feestelijke bijeenkomst op het Stadhuis! Dansgroep Kleur Je Dans en Anne Pleizier ontvingen het Jeugdlintje. Als een erkenning en aanmoediging voor de mooie dingen die ze doen voor de samenleving. De burgemeester kwam de lintjes persoonlijk uitreiken. En ik zong de jonge helden toe met lied.

Anne Plezier
Een van de helden die een lintje ontving is Anne Pleizier (15) uit Bathmen. Al meer dan 3 jaar is zij wekelijks actief bij Stichting De Klup waar ze zwemles geeft aan kinderen en volwassenen met een beperking. Daarnaast is ze Buddy van Mascotte Ben Actief, een ideeënpanel dat jongeren helpt ideeen uit te werken te realiseren.

En ze is coach Sport, -beweeg- en cultuurplein bij Iedereen Actief. Binnen deze organisatie kunnen mensen met een beperking kennis maken met sport, bewegen, dans, theater. In de zomermaanden is zij zwemcoach in zwembad Looermarke en geeft ze zwemles aan kinderen uit Bathmen en Lettele. 

Kleur je dans
Vol energie en ook aanwezig waren 7 kinderen van Dansgroep Kleur je Dans. Dit project is erop gericht om activiteiten aan te bieden aan mensen die om welke reden dan ook niet bij een reguliere sportclub of activiteiten kunnen meekomen/ deelnemen.

Kleur je Dans maakt onderdeel uit van Colorful Human Coahing. Naast dansen voor kinderen is er ook Color Dance (vrouwen), Family Dance (Ouder en kind) en Dans-voetbal. Onze webpagina www.colorfulhumanciaching.nl