Interessemarkt Colmschate/Vijfhoek

Elkaar ontmoeten en samen leuke dingen doen! Dat is het doel van de interessemarkt. Bezoekers struinden langs de kraampjes en maakten zo kennis met sportverenigingen, hobbyclubs en zorgorganisaties. Ik zorgde voor de muzikale opening en vrolijk deuntje tussendoor.

De interessemarkt is voor iedereen die het leuk vind om samen iets te nemen of iets nieuws wil leren. Wandelen, zingen in een koor, een avondje uit of gewoon een kopje koffie drinken. In Colmschate is van alles te doen en enthousiast stelden de lokale verenigingen en clubs zich 22 oktober voor aan de bezoekers bij gemeenschapshuis De Kuip.

Om 14:00 was de opening met een welkom van opbouwwerker Karin Voortman en een liedje van de Stadstroubadour. Daarna konden de geinteresseerden een rondje maken langs te tafels of een kopje koffie drinken in de onmoetingshoek. Met als doel: elkaar ontmoeten en wie weet een leuke match!

Vertegenwoordigd waren o.a.

– Deventer Huisgenoten
– Koor Music 55
– Humanitas Match
– Ichtuskerk
– Het Sallands Koor
– Verbindingscentrum De Fontein
– WijDeventer


De Interessemarkt is een idee van en georganiseerd door Voor Elkaar-teams Colmschate Zuid en Colmschate Noord en de Vijfhoek.